- Vi er på riktig vei med Brendan

Ian Ayre mener at Brendan Rodgers styrer Liverpool-skuta i riktig retning.

- Vi hadde stor tro på Brendan da vi ansatte ham. Han hadde en stor utfordring foran seg. Det hadde vi alle, men ingen hadde en større utfordring enn Brendan. Han kom til en av de største fotballklubbene i verden, hvor forventningene er høye, og det var mye arbeid som måtte gjøres, slår Ayre fast til Liverpool Echo.

- Han vil selv innrømme at den første sesongen handlet om å få fotfeste i klubben. Han begynte å innføre sin filosofi og spillestil. Denne sesongen har vi sett at laget har vokst og utviklet seg. Vi vil fortsette å styrke laget, og støtte Brendan med å få inn flere spillere til stallen, fortsetter Liverpools administrative direktør.

- Innsatsen til Brendan og spillerne har vært imponerende. En av de tingene jeg virkelig liker med Brendan er at han jobber med laget og setter seg små delmål gjennom sesongen. Han deler det hele opp i perioder på fire eller fem kamper.

- Så de fokuserer på et lite antall kamper. De fokuserer ikke på en hel sesong. Så langt har det fungert bra for dem. De jobber som en gruppe, og fokuserer som en gruppe. De leverer resultater som en gruppe, og prestasjonene til spillerne har imponert alle.

Ayre mener også at klubbens supportere har spilt en viktig rolle i fremgangen som laget har hatt.

- Liverpool-fansen har gjennomgått mye de siste årene. De spiller en viktig rolle i klubben, og de er grunnen til at vi holder på med dette. Våre fans har en stor del av æren for det vi oppnår. Du kan spørre hvilken sin helst spiller eller manager i hvilken som helst klubb, de jobber for fansen. Det er noe jeg virkelig tror på. Vi er så heldige å ha de beste supporterne, og det er mange av dem. Deres støtte er det ingen grunn til å stille spørsmål ved.