- Vi er snart ferdige med sommerhandelen

Brendan Rodgers avslørte under dagens pressekonferanse at Liverpool snart er ferdige med å kjøpe spillere i dette transfervinduet, men manageren legger ikke skjul på at han fortsatt håper å få inn en spiller eller to til.

- Vi er nesten ferdige på transfermarkedet. Det er en ting eller to til vi håper å få i havn. Klarer vi det, vil vi ha hatt et veldig bra vindu. Vi måtte styrke troppen denne sommeren, og få mer bredde i stallen, uttalte Rodgers til pressekorpset på Melwood.

- Jeg er veldig godt fornøyd med forretningene vi har gjort. Spillerne vi har hentet inn vil bidra til at vi kan håndtere skader og flere kamper. Vi kjøpte ikke noen i januar, så vi behøvde å hente inn en del spillere i sommer. Denne sommeren vil trolig være det mest aktive transfervinduet vårt på en stund. De neste par årene blir det roligere.

- Vi ønsker å bygge et lag som kan stå seg i 5-10 år. Vi har masse unge talenter i troppen nå.

- Vi vil fortsatt forsøke å styrke angrepet helt til siste slutt, men dersom den riktige spilleren ikke blir tilgjengelig vil vi spille med de vi har. Pengene er der, men vi har på ingen måte panikk med å få gjort dette. Dersom vi ikke kjøper en spiss, betyr det at den riktige spilleren ikke ble tilgjengelig for oss.

- Når det gjelder Alberto Moreno-overgangen så vil den bli fullført om kort tid. Han vil være en fantastisk signering for oss dersom alt går i orden.