- Vi fikk ikke hva vi fortjente

Brendan Rodgers sa etter 1-1 mot Everton at han var stolt av sitt mannskap, som nærmet seg tidligere standard og som var det klart beste laget på Anfield.

- Vi fikk ikke hva vi fortjente i dag, slo Rodgers fast etter at Phil Jagielka hadde røvet til seg et poeng for naboen med et drømmeskudd på overtid.

- Vi var det klart beste laget. Når du slipper inn et slikt mål, så sent, da kjennetegner det den uflaksen som vi hadde i dag. Jeg er utvilsomt veldig stolt av mine spillere.

- Jeg synes intensiteten var i nærheten av hvor vi har vært over 19 måneder. Taktisk synes jeg vi gjennomførte en veldig god kamp. De få gangene vi måtte forsvare oss, da gjorde vi det veldig bra. Vi tok ledelsen, vi burde hatt et par mål til og vi skulle hatt et straffespark.

- Det var skuffende, men prestasjonen, som er noe jeg studerer grundig for tiden, var av en mye bedre standard enn tidligere.

- Jeg følte at vi aldri var truet under noe tidspunkt av kampen. Jeg synes organiseringen til spillerne var veldig bra. De hadde god konsentrasjon. Jeg følte at vi hele tiden var en trussel når vi hadde ballen, men når du slipper inn et slikt mål på overtid da er det frustrerende.