- Vi forsøker å spille som førstelaget

Alex Inglethorpe forklarer at han legger opp til at Liverpool U21 skal spille på samme måte som klubbens førstelag.

- Det er en veldig klar filosofi som kommer fra toppen. Vi har noen utrolige læremestere og fantastiske folk å se opp til på førstelaget, når det gjelder spillestilen de har benyttet hele sesongen, uavhengig av hvilket system de har benyttet. Førstelaget har benyttet flere ulike systemer, forklarer Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- Spillestilen har vært denne samme hele tiden. De ønsker å ha ballen i laget, de ønsker å angripe, de ønsker å presse høyt i banen, de ønsker å underholde og det gjør de utvilsomt også, fortsetter U21-treneren.

- De er et lag som folk ønsker å se spille fotball, for da er du garantert underholdning. Man er tilbake til de verdiene som klubben ble assosiert med for mange år siden, og det er vår jobb som U21-lag å gjøre vårt beste for å imitere førstelaget.

- Tidvis har vi vært i stand til å gjøre det, men andre ganger har vi mislykkes. Slik er juniorfotballen og utviklingen av fotballspillere. Vi prøver helt klart å gjøre som førstelaget.

Klarer Liverpool U21 å slå Manchester United i kveld, vil de være klare for finale mot Chelsea om den nasjonale mesterskapstittelen.

- Som gruppe ser vi frem til kveldens kamp. Vi føler vi har jobbet hardt gjennom hele sesongen, og det er alltid hyggelig når du har noe å spille for mot slutten av sesongen.

- Dette er flott, fordi guttene får en ny sjanse til å imponere og forbedre seg. De får ikke en bedre sjanse til det enn på Anfield i kveld.

- Jeg tror det betyr alt for dem at de får spille på Anfield igjen. Det gjelder både spillerne og staben. Anfield skaper en utrolig stemning og atmosfære.

- Det er et fantastisk sted å jobbe, og det gir spillerne et løft fordi det er her de ønsker å spille til hver uke.

- De ønsker å spille på hjemmebane, de ønsker at stadion blir full, og de ønsker å bidra for klubben. Dette kan være en generalprøve på hva de har i vente i fremtiden, og det vil virke inspirerende for dem alle.