- Vi fortjente bedre

Martin Skrtel og Adam Lallana, som sto bak utligningen mot Arsenal, mente at uavgjort var det minste man fortjente og at det lover bra foran julekampene.

- Det kunne ha vært bedre, jeg er noe øm nå men det er en del av fotballen, forklarte Martin Skrtel om hvordan det sto til med hodet etter smellen han fikk.

- Dette var et hederlig poeng, for selv om jeg synes vi fortjente alle tre må en ikke glemme at vi fikk utligningen seks minutter på overtid, fortsatte slovaken overfor Liverpoolfc.com.

- Det ble gjort noen feil i forkant av 1-1, men spillemessig var det bra slik det også var mot Manchester United. Det at vi fikk en sen utligning vil være bra for lagånden og vi er klare for neste kamp mot Burnley hvor vi må ha tre poeng.

- Vi er skuffet over ikke å ha tatt tre poeng, men samtidig kunne vi fort ha stått her enda mer skuffet med tap, istemmet Adam Lallana, som la corneren som Skrtel headet inn 2-2 fra. – Vi tar derfor med oss dette ene poenget og ser framover.

- Vi føler at vi er i ferd med å snu dette og det er blitt mer rytme i vårt spill. Jeg synes det nye systemet som manager har innført fungerer og jeg trives med å spille i en slik formasjon. Jeg trives uansett bare jeg får spille og jeg føler meg nå mer avslappet ute på banen.