- Vi fortjente seieren

Kolo Toure synes Liverpool spilte meget bra og fortjente avansement til kvartfinalen i Capital One Cup på bekostning av Swansea. På Anfield denne sesongen har motstanderne fokus på å unngå baklengsmål.

- Jeg synes vi dominerte kampen. Vi spilte meget bra. I første omgang hadde vi noen sjanser, men klarte ikke å score. I andre omgang scoret de ut av ingenting, men reaksjonen fra oss var meget god, uttaler Kolo Toure til Liverpool Echo.

- Jeg er meget fornøyd ettersom vi beholdt roen og sto på selv i de harde stundene. Vi ga aldri opp.

- Når lag kom hit forrige sesong, gikk de i angrep. Det gjør de ikke lenger. Nå er det annerledes ettersom de går inn for å unngå baklengsmål.

- Vi klarer ikke å score fire eller fem slik vi gjorde forrige sesong, og vi tilpasser oss etter det.

- Dere kan se at manageren forandret litt i kveld. Vi skapte flere sjanser til å score mål. Vi fortsatte å spille, selvtilliten var der og til slutt fikk vi betalt med to sene mål.

- Nøkkelen var at vi ikke fikk panikk da vi kom under. Vi fortsatte å spille fotball. Viljestyrken var så viktig.

Kolo Toure startet kun sin andre kamp for sesongen. Med avansement til kvartfinalen i Capital One Cup håper han på mer spilletid i turneringen.

- Jeg elsker å spille kamper. Jeg er glad så lenge jeg kan spille. Capital One Cup er meget viktig for klubben. Vi ønsker å spille bra. Vi ønsker å vinne turneringen.

- Vi drømmer ikke om Wembley, men vi tar en kamp av gangen, gir 100 prosent og ser hvor langt vi kan gå. Liverpool ønsker definitivt å vinne et trofé, og dette vil være bra for oss.