- Vi frykter ikke Real Madrid

Real Madrid er i kanonform, men Dejan Lovren bedyrer at han og hans lagkamerater i Liverpool likevel ikke frykter det spanske stjernegalleriet foran morgendagens storkamp på Anfield.

- Vi føler ikke alvoret tynge. Det er en fornøyelse å spille mot disse spillerne. Jeg er ikke redd. Ingen i vårt lag føler frykt. Vi respekterer deres spillere, men vi vil vise oss fra en helt annen side i morgen. Vi må være kompakte, vi må løpe mer, vi må fungere som en enhet alle sammen. Vi må være på bølgelengde med hverandre, slår midtstopperen fast til Liverpool Echo.

- Vi har utrolige individuelle spillere, men vi må også vise at vi er et lag som fungerer sammen. Det er vanskelig å si hva som har vært feil denne sesongen. Det er mange ting som ikke fungerer for tiden, men det vil komme, tror kroaten.

Som forsvarsspiller vil Lovren holde et godt øye med Cristiano Ronaldo i morgen.

- Han er selvsagt en utrolig spiller. Jeg tror han står bokført med noe slikt som 15 mål på sju ligakamper denne sesongen, og 19 mål på 12 kamper i alle turneringer. Men Real er ikke bare Ronaldo. Vi kan ikke bare konsentrere oss om ham, for de har også andre spillere som kan score mål. Vi må fungere som lag.

- Jeg har spilt mot Ronaldo tre ganger, for Lyon. Han var imidlertid ikke på min side av banen, så det var ikke noe stort problem for meg.

Real Madrid har gjort 32 mål på sine siste sju kamper, så Lovren vet at forsvarsrekka må prestere mye bedre enn den gjorde mot QPR på søndag.

- Vi må bli bedre, og opptre som et lag. Vi må vise oss fra en bedre side. Vi kan ikke spille som mot QPR, for vi vet hva vi kan forvente av Real Madrid. Vi kjenner deres spillere, og vil forberede oss på en litt annen måte.

- Jeg var glad da QPR-kampen var over, for hadde det vært ett minutt til å spille ville det blitt 3-3! Jeg trodde vi ville fremstå som litt sterkere i den kampen, men det klarte vi ikke. Førsteomgangen var det dårligste vi har spilt i år.