- Vi gleder oss til å spille på Anfield igjen

Støtten fra supporterne og trøkket på tribunene har vært meget bra i Liverpools to siste hjemmekamper, og nå ser manager Brendan Rodgers frem til å spille foran egne fans igjen, i toppoppgjøret mot Manchester City.

- Trøkket på stadion kommer til å bli fantastisk, sier Rodgers til Liverpoolfc.com om søndagens kamp.

- Supporterne vil virkelig se frem til denne kampen, legger han til.

- Selv tenker jeg bare på neste treningsøkt. Jeg må forberede laget nå, og vi vil jobbe godt denne uken. Vi ser alle frem til å spille på Anfield igjen.

- Stemningen vil bli strålende. Vi må bare gå ut på banen og spille vårt eget spill, beholde fatningen og roen vi har spilt med til nå. Klarer vi det, vil vi forhåpentligvis ta de tre poengene.

- Vi klarte å beholde roen mot West Ham. I første omgang jobbet vi hardt. Det så ut som vi skulle klare å skape sjanser, men vi klarte aldri å komme oss i særlig mange gode posisjoner. I andre omgang forandret vi litt på ting. Vi gikk over til en diamantformasjon, og klarte å dominere midtbanen ved å holde ballen i laget. Da så vi ut som et virkelig godt lag.

- Det var en vidunderlig seier for oss, og nok en gang viste vi karakterstyrke og klarte å stå opp mot West Hams fysiske spillestil. De er veldig direkte i sitt spill. De to midtstopperne var strålende, og til slutt fikk vi scoringene. Stevie var iskald på straffesparkene.