- Vi håndterte det forventede presset

Jordan Henderson visste at Liverpool ville bli satt under press av Southampton på St. Mary’s Stadium, men de røde tok en sterk seier og reiste tilbake til Merseyside med tre viktige poeng.

Liverpools forrige seier i Southampton kom i 2003, og Jordan Henderson visste at Anfield-klubben sto foran en vanskelig oppgave på sydkysten.

- Seieren var meget viktig med landslagspausen stående foran oss. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi er i skyene etter tre poeng og den opptredenen. Vi visste at vi kom til å bli satt under press på et tidspunkt, ettersom de har et godt lag med gode spillere. Jeg synes imidlertid vi håndterte det ganske bra.

- De hadde få sjanser. Simon (Mignolet) foretok en flott redning. Jeg synes vi klarte oss bedre i andre omgang og skapte gode sjanser.

- Det var meget viktig for oss å holde buret rent. Vi har vært skuffet over noen av målene vi har sluppet inn, Vi har jobbet med det på trening, og jeg tror dere kunne se det i dag.

- Forsvarerne var enestående, Simon var helt enestående og jeg synes laget forsvarte seg utmerket.

Liverpool ligger fire poeng bak ligaleder Chelsea.
- Vi må holde føttene på bakken. Vi har troen, men vi må ta en kamp av gangen. Vi har kvalitetsspillere som jobber meget bra.