- Vi har ennå ikke vunnet noe

Jon Flanagan understreker at det er fire kamper igjen å spille, men at spillerne har troen på at de kan vinne ligaen og ikke minst ønsker å gjøre det for Steven Gerrard.

- Det var en herlig seier, fortalte Flanno til Liverpool Echo.

- Alle spillerne og fansen tror nå at vi kan greie det. Stevie sa da vi stod sammen i en klynge etter kampen at vi måtte begynne på nytt igjen mot Norwich til neste helg, og han har rett.

- Vi har ennå ikke vunnet noe. Kampen mot Man City er nå historie og alt dreier seg om neste kamp. Vi må holde det gående til siste slutt.

- Steve har vært fenomenal. Han har båret denne klubben over de siste årene og ingen vil fortjene det mer. Alle guttene gjør det for seg selv, men spesielt også for Stevie.

- Vi sendte ut en beskjed gjennom å gjøre en glimrende kamp og sikre oss tre enorme poeng, fortsetter Jon Flanagan om 3-2 seieren mot Manchester City og som gjør at Liverpool vil bli ligamester dersom de fire siste kampene vinnes.

- City er et glimrende lag og vi visste at de ville være sterke etter pause. Det var noe slurvete forsvarsspill fra oss som bidro til deres to mål, men vi viste lagånd, fortsatte å spille og Philippe satte inn et briljant seiersmål.

- Helt fra bussen kom til stadion, gjennom oppvarmingen og til selve kampen, fansen var glimrende. Atmosfæren var utrolig. Vi må bare si et stort takk til den støtten vi fikk fra første til siste spark.

- Det er alltid nerver involvert i en slik stor kamp, men så fort dommeren blåste i fløyta var jeg kun fokusert på hva jeg skulle gjøre. Med en slik støtte blir du inspirert som spiller.