- Vi har et av de beste angrepene i Europa

Kaptein Jordan Rossiter mener at Liverpools juniorlag kan måle seg med de fleste offensivt. Tomålsscorer Jerome Sinclair er glad for å være skadefri og i form.

Den 17-årige scouseren Jordan Rossiter fikk kapteinsbindet da Liverpool startet sitt spill i UEFA Youth League, med 4-0 hjemme mot Ludogorets. I praksis er det Champions League for juniorlag.

- Det er alltid en ære å være kaptein for et lag hos Liverpool FC, men å få være det i Champions League er ekstra spesielt, gliser Rossiter til LFC TV etter seieren mot bulgarske Ludogorets.

- Vi har et ypperlig lag, men ønsker ikke å se for langt fram, fortsetter Jordan, som likevel ikke helt greier å skjule at man er høyt oppe etter 4-0 triumfen.

- Hvis en ser på vårt angrep, og også de som sitter på benken, da vil jeg hevde at vi har et av de beste angrepene i Europa i vår aldersgruppe.

- Nå vil vi møte lag som Basel og Real, og det vil bli flott for oss og noe ganske annet enn hva vi spiller mot i den hjemlige serien hver uke.

- Vi ønsket virkelig å vise oss fra vår beste side, la tomålsscorer Jerome Sinclair til. – Dette er en topp turnering, med topp lag, slik at tre poeng i starten var veldig viktig.

- Det viktigste vil alltid være lag, men som spiss er det alltid bra å kunne score to mål.

- Med de spillerne som jeg har rundt meg, som Ojo, Kent, Canos og Wilson, da kan jeg bare konsentrere meg om å komme i de rette posisjonene foran mål å gjøre det jeg liker aller best, å sende ballen i nettet.

- Jeg har arbeidet mye denne sommeren for å komme tilbake frisk og sterk, siden de siste par sesongene har vært mye stopp og start for meg med mange skader. Jeg føler meg veldig bra nå og, bank i bordet, forhåpentligvis holder jeg meg nå skadefri en stund fremover.