- Vi har funnet løsninger

Det at Liverpool ble presset tilbake mot Manchester City, og likevel vant, var et nytt eksempel på at de røde har håndtert ulike og vanskelige oppgaver denne sesongen, forklarer Rodgers.

- Vi ble presset tilbake i de første 20 minuttene av 2.omgang, hvor vi måtte stå opp og vise hva vi dugde til, kommenterte Brendan Rodgers under dagens pressekonferanse på det faktum at Manchester City overtok føringen av kampen etter pause på søndag. Manageren avviste imidlertid at dette var et enkeltstående tilfelle.

- I sin gode periode fikk City sine to mål, hvorav det ene var på et skudd som forandret retning. I de første 25 minuttene av kampen hadde vi dominert kampen, men det jeg likevel er mest fornøyd med fra den kampen er hvordan vi kom tilbake etter at de hadde utlignet. Da fikk vi vist den motstandskraften vi har, det fokuset spillerne har, den konsentrasjonen de viser. Den responsen spillerne viste var glimrende.

- Det har vært andre ganger også denne sesongen hvor vi har hatt perioder hvor vi har måttet forsvare oss, som det siste kvarteret mot Sunderland, slik at det er ikke noe nytt at dette laget har fått stilt spørsmål mot seg. Vi har imidlertid vist at vi gang på gang har greid å finne løsninger.