- Vi har jobbet med det vi gjorde feil

Aly Cissokho forteller at Liverpool-forsvaret har jobbet hardt denne uka, for å unngå at feilene som ble gjort mot Stoke forrige helg skal gjenta seg mot Aston Villa i kveld.

Liverpool slapp inn tre mål på Britannia Stadium. Det vil ikke Cissokho ha noen repetisjon av i kveld.

- Denne uken har vi jobbet med det som ikke fungerte så bra mot Stoke. Vi slappet litt for mye av i situasjoner der vi ikke burde ha gjort det, uttaler Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Det var noe vi behøvde å rette på, og treneren forstod det og har sørget for at vi har jobbet med dette på trening. I dagene frem til denne kampen har vi jobbet med det som karakteriserer dette Aston Villa-laget, både ute på treningsfeltet og gjennom å se opptak fra kamper.

- Mot Stoke gjorde vi to mål, og så tok vi kanskje foten av gasspedalen litt inn mot pause, og plutselig stod det 2-2. Villa blir en tøff kamp for oss, og vi må holde konsentrasjonen gjennom hele kampen.

- Vi kan ikke tillate oss å tro at dette blir lett. Det blir en vanskelig kamp mot et veldig godt lag, så vi må gjøre jobbene våre på riktig måte, ha det moro med fotballen, score noen mål og sørge for at vi tar de tre poengene.

- Et hvert poeng vi avgir er et poeng tapt i den intense tetkampen i denne jevne ligaen. Alle lagene i toppen må være oppmerksomme på trusselen de såkalte «svakere lagene» utgjør.

- Jeg har lagt merke til at alle kamper her er veldig jevne og harde. Uansett hvem du møter, så vil spillerne deres kjempe hardt og være aggressive fra start til slutt.

- Kampen mot Aston Villa vil bli veldig vanskelig. De har et ganske ungt lag, og de har noen veldig gode spillere som liker å spille et flytende pasningsspill. De er teknisk gode nok til å slå an tonen i kampen.

- Vi må være veldig fokuserte, og sørge for at vi tar tak i kampen og gjør jobben vår.

Cissokho ligger an til å starte sin fjerde kamp på rad i kveld.

- Vi har en stadion full av supportere som virkelig støtter laget, uansett om vi scorer først eller blir liggende under. Støtten og stemningen på tribunene er alltid der, sier franskmannen.

- Slikt sprer seg gjennom laget, og gir oss motivasjon til å yte det lille ekstra, noe som gjør at våre motstandere kommer mer på hæla. Vi har spillere på midtbanen som kan holde godt på ballen, og det fører til at vi blir vanskelige å slå på hjemmebane.

- Vi har en veldig godt balansert tropp og mange spillere, noe som gjør at vi kan rotere på laget og sette innpå friske og raske spillere hver helg. Dette må vi gjøre for å holde tempoet i kampene oppe. Dette gjelder også i FA-cupen. Det er et viktig trofe, så vi må komme oss så langt som mulig også i den turneringen.

- Vi har også Luis Suarez, som scorer plenty med mål og som har vært veldig god for oss. Etter at han kom tilbake fra suspensjon har han virkelig vært en bonus for laget, og har bidratt til at vi har holdt den gode resultatrekken gående.

- Vi har klart å bli bedre som lag. Vi har hatt flere vanskelige kamper på rad nå, men vi har likevel klart å holde koken, og det er grunnen til at vi vil henge med i toppen av tabellen. Vi er inne blant topp fire akkurat nå, og det er målet vårt. Det å få spille i Champions League neste sesong er innen rekkevidde.

Cissokho er klar over at Christian Benteke vil utgjøre en stor trussel på topp for Aston Villa.

- Han er en toppspiller, som spilte veldig bra i andre halvdel av forrige sesong. Han har hatt en liten formsvikt den siste tiden, men er fortsatt en veldig farlig spiss. Vi må konsentrere oss hardt i backrekka når vi møter ham og Gabby Agbonlahor, som også er veldig rask.

- Vi må holde godt øye med begge to. Jeg tror våre spillere, både Kolo Toure og Martin Skrtel, har nok erfaring med denne type spillere. Store og sterke spillere, som er dyktige foran mål. De vil kunne stoppe dem.