- Vi har lagt forrige sesong bak oss

Brendan Rodgers tenker ikke lenger på at Liverpool tapte ligamesterskapet på målstreken forrige sesong. Nå er det blanke ark og fargestifter som gjelder.

- Vi har store forhåpninger foran den nye sesongen. Det som skjedde i fjor har ingen betydning nå. Det er glemt. Det vi skal ta med oss fra forrige sesong er troen på oss selv, uttalte Rodgers til pressen på Melwood i ettermiddag.

- Vi er veldig fokusert på kampene. Vi tar fatt på en lang, hard sesong, men vi er veldig opprømte på grunn av talentene vi har og utviklingen til denne spillergruppen.

- Vårt mål er å være konkurransedyktige. Som alle topplag ønsker vi å vinne et trofé. Det er målet vårt. I ligaen handler det om å kvalifisere seg for Champions League-fotball. For å klare det må du komme minst på fjerdeplass. Så snart det målet er nådd, kan du stile høyere. Det er utvilsomt målet vårt denne sesongen.

- Premier League blir som i fjor – veldig tøff. Det er kanskej sju lag som vil kjempe om Champions League-plassene. Det er det fine med denne ligaen. Det er en veldig tøff liga, og det er en fantastisk liga å operere i som manager og spiller.

- Vi er klare for utfordringen. Det er derfor vi har forsøkt å forbedre troppen vår igjen. Vi ønsker at dette skal bli et bærekraftig lag for de neste fem til ti årene.

- Vi har hentet inn masse unge talenter, så vi forsøker å bygge et lag både for denne sesongen og for fremtiden. Vi har hentet inn veldig spennende spillere.

- Det er viktig å starte sesongen veldig bra. I fjor hadde vi en vanskelig ligaåpning mot Stoke. Samholdet i troppen ble styrket av den kampen. Vi fikk et straffespark mot oss helt på slutten, og Simon gjorde en flott redning. Vi håper han ikke må gjøre det igjen denne gangen. Men det var vikitig for oss at vi gjorde en god start.

- Vi har selvsagt to tøffe bortekamper etter hjemmekampen i ligaåpningen. Klarer vi å få en god start, vil det gi oss selvtillit og forhåpentligvis kan det gjøre underverker for oss med tanke på resten av sesongen.