- Vi har mer å by på enn bare Suarez

Luis Suarez har gjort tre hat-tricks mot Norwich, men Brendan Rodgers mener at hans Liverpool-lag handler om mer enn bare uruguayaneren.

- Luis presterer på et bemerkelsesverdig høyt nivå. Jeg så de tre målene han gjorde på Carrow Road før jeg ble Liverpool-manager, og etter dette har han scoret henholdsvis tre og fire i enkeltkamper mot Norwich i min tid i klubben, slo Rodgers fast under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Men jeg er enda mer fornøyd med hva vi gjør som lag. Luis har scoret en stor andel av målene sine mens han har spilt alene på topp. Han liker den rollen, den friheten og det rommet som det gir ham, sier Liverpool-manageren om det faktum at Suarez trolig ikke vil ha Daniel Sturridge ved sin side i Norwich.

- Heldigvis har vi også andre spillere på laget som kan score mål. Men Luis har vært fantastisk, og vil fortsette å være det.

Rodgers er opptatt av at både han og laget fortsatt ikke må se for langt fremover i tid.

- Vi ser aldri for langt frem – det er nøkkelen til å håndtere forventningspresset. Nå handler det ikke om Chelsea, Crystal Palace eller Newcastle. Vi må gjøre jobben mot Norwich.

- Vi fokuserer på eget prestasjonsnivå, og det tar tankene bort fra mye av de eksterne faktorene og bakgrunnsstøyen vi blir utsatt for.

- Det å håndtere forventingspress er jobben din som manager. Det er en del av lederrollen. Vi mister aldri bakkekontakten. På treningsfeltet er vi veldig fokuserte på hva vi holder på med.

- Det er bare å se på prestasjonen vår sist helg. Alle undret seg på hvordan vi ville klare oss mot Manchester City, som har en av de beste troppene i Europa.

- De første 45 minuttene kom de ikke nær oss, og dette var altså en gruppe toppspillere som har scoret masse mål denne sesongen. Vi viste vår motstandskraft og konsentrasjonsevne i andre deler av kampen, slik at vi vant. Det er dette vi jobber med til daglig.

Norwich sparket manager Chris Hughton den 6.april, og juniortrener Neil Adams har fått managerjobben.

- Jeg følte med Chris Hughton, for det er en vanskelig jobb. Målet for Norwich er å sørge for at de beholder plassen i Premier League, og jeg tror de var i ferd med å klare det. Chris oppnådde noen meget gode resultater på bortebane. Det er ikke enkelt på bortebane. Den nye treneren har kommet inn, og han har jobbet på juniornivå, noe som er et godt utgangspunkt for en trener.

- Selv jobbet jeg med juniorlag i mange år. Du lærer om systemer, taktikk og ulike sider av spillet. Når du så får sjansen på førstelagsnivå, håper du at du har motet og troen som kreves for å kunne jobbe under press.

- Norwich har endret formasjon. De spilte med en diamant forrige helg, og skapte en del sjanser. De har noen gode spillere, og de vil betrakte dette som en kamp som de virkelig må vinne.

- De har slitt denne sesongen, men vi kommer ikke til å undervurdere dem. Vi vil vise dem respekt, og vet at de er en trussel.