- Vi har mye arbeid foran oss

Joe Allen innrømmer at Liverpool-troppen har mye arbeid foran seg skal man komme opp på nivået som Real Madrid viste på Anfield i går kveld.

Allen fikk et tøft møte med Champions League i sin aller første kamp i turneringen.

- Det ble en veldig vanskelig kveld. Vi spilte mot de regjerende mestrene, og de beviste sannelig hvorfor de er mestere. Det er mange sider ved vårt spill vi må jobbe med, sier waliseren til Liverpoolfc.com.

- Jeg syntes vi startet kampen bra, og det første målet deres handlet bare om Ronaldo. Han er effektiv. Scoringen kom ut av det blå, og det er slike ting de gjør. De straffer deg på kontringer.

- Når vi forsøkte å komme tilbake i kampen, gikk de opp og scoret igjen, og det gjorde det nesten umulig for oss å komme tilbake i kampen.

- Etter å ha ligget under 3-0 ved pause gikk vi på banen i annen omgang og gjorde et oppriktig forsøk. Alle ga 100%, og akkurat det synes jeg vi kan være stolte av.

- Vi vil fortsatt gjøre alt vi kan for å gå videre fra gruppen. Vi ser frem til returkampen på Bernabeu, og vil forberede oss til den. Vi får se hva som skjer der.