- Vi har spillerne til å matche City

Jordan Henderson er overbevist om at Liverpool har minst like gode spillere som Manchester City.

- City har noen veldig gode spillere. Yaya Toure er en av dem, men de har også andre gode spillere i andre posisjoner, så alle må sørge for at de er klare for denne kampen. Det er jeg sikker på at vi vil være også, uttaler Henderson til ITV.

- Vi har flere gode spillere selv også, og dersom alle spiller opp mot sitt beste vil vi ha en god mulighet.

- Vi har mange unge spillere på laget, med mye energi og arbeidskapasitet, noe jeg mener vi har vist tidligere, ved å presse høyt i banen.

- Steven Gerrard har vært fantastisk i den dype rollen på midtbanen, med sine pasninger, og det har vært svært viktig for oss.

- Vi er stinne av selvtillit for øyeblikket, og vi spiller flott fotball og jobber veldig bra for hverandre. Vi må bare fortsette å gjøre det samme som vi har gjort hele sesongen.

- Vi har hatt god selvtillit og har ridd på en medgangsbølge gjennom hele sesongen. Forhåpentligvis klarer vi å fortsette på den, og gi alt i denne kampen.

- Dette er en stor kamp, men vi har fem store kamper igjen. Dette er en viktig kamp. En enormt stor kamp, men vi må behandle den som en helt vanlig match.

- Våre fans er alltid strålende, men jeg er sikker på at de vil levere varene igjen i morgen, slik at de gir oss en liten fordel.

- Selv nyter jeg å spille fotball denne sesongen. Jeg er blitt bedre jo lenger ut i sesongen vi har kommet, og jeg har mye mer selvtillit nå enn jeg hadde tidligere.

- Det kommer av alt jeg har lært av de andre spillerne, og at alle kjemper for hverandre på trening. Jeg føler jeg er til nytte for laget i kampene, og jeg forsøker å hjelpe de andre spillerne så mye som jeg kan. Det gjør alle. Du kan se at vi er sammen om dette.