- Vi kan få det rette resultatet

Adam Lallana tror at Liverpool kan beseire Basel på bortebane i morgen. Synes at Anfield-klubben viser fremgang og er på vei i riktig retning.

Basel vant begge begge Champions League-kampene mot Chelsea forrige sesong.
- De møtte Chelsea i turneringen forrige sesong, og jeg husker at jeg så på det. Vi har selvsagt studert og analysert dem, uttalte Adam Lallana til pressen i Basel.

- Det er også viktig å ha fokus på oss selv. Vi er her etter en god opptreden i helgen. Vi synes at vi viser fremgang og går i riktig retning.

- Det er en stor ære for meg å spille i denne turneringen og for Liverpool. Det er hvor laget tilhører. Det var flott for oss å ta tre poeng i den første kampen tilbake i turneringen. Vi ser frem til kampen i morgen kveld.

- Champions League gir deg flere muligheter til å komme opp på høyde med gruppen og de nye lagkameratene.

- Det er en vanskelig turnering. Det finnes ingen enkle kamper. Det er ekstra kamper for oss. Forhåpentligvis kan vi få et riktig resultat i morgen, og det har vi tro på at vi kan klare.

Lallana er på god vei tilbake etter kneskaden som holdt ham på sidelinjen i sesongoppkjøringen.

- Jeg føler at jeg er der mer eller mindre. Det tok meg noen kamper for å komme i gang. Det var mine første kamper for Liverpool, og jeg visste at det uansett ville bli tøft.

- Jeg er glad for å være tilbake og spille for en slik fantastisk klubb, og spille i turneringer som dette. Jeg har alltid drømt om det fra da jeg var barn. Vi har en flott mulighet i år og i morgen kveld.

Liverpool har møtt Basel to ganger tidligere i turneringen, i gruppespillet i 2002. Kaptein Steven Gerrard var involvert i begge kampene for 12 år siden. Den gang endte det 3-3 i Basel og 1-1 på Anfield.

- Det er veldig viktig og flott for troppen at vi har en slik rollemodell som Stevie i spillergruppen og på banen. Han har vært der og gjort det tidligere, løftet trofeet for klubben, så hans erfaring er uvurderlig for oss.