- Vi kom ikke raskt i gang

Brendan Rodgers er ikke fornøyd med at Liverpool brukte 25 minutter på å finne frem spillet mot Basel. Misfornøyd med nytt baklengsmål på dødball. Vet at det blir hard kamp om avansement.

Basel scoret kampens eneste mål fra en corner i det 52. minutt. Ballen gikk via Skrtel og Lovren, før Mignolet måtte foreta en kvalifisert redning. Marco Streller var påpasselig frempå og satte inn returen.

- Vi kom aldri i gang de første 25 minuttene, Vi ga bort ballen for enkelt og vi hadde ikke pasningskombinasjonene, uttalte Brendan Rodgers etter 0-1-tapet mot Basel.

- Vi kom bedre inn i kampen etter hvert og var trolig det beste laget. Når vi begynte å kombinere og spille ballen, skapte vi noen meget gode muligheter. Jeg synes vi hadde nok sjanser til i det minste å få med oss noe fra kampen.

- Vi startet andre omgang bra, og var nære på ved noen anledninger. Så slapp vi inn et billig mål, og det blir vanskelig på bortebane. Basel har en flott statistikk mot engelske lag, men i kveld hadde vi mulighet til i det minste å ta ett poeng.

- Vi forsvarte oss meget, meget svakt ved hjørnesparket. Det var et for enkelt mål å slippe inn, og det er ikke første gang. Vi er meget skuffet over å få et slikt baklengsmål etter alt vi har snakket om og arbeidet med på treningsfeltet. Kampen ble avgjort på dårlig forsvarsspill ved corner.

- Dødballer i mot er noe vi fortsetter å snakke om, ser på og analyserer, men du må håndtere det på banen. Nøkkelen i forsvarsspillet er den første kontakten med ballen. Vi gjør ikke det godt nok.

Liverpool og Basel står nå likt med hver sin seier etter to kamper. Real Madrid har seks poeng etter å ha beseiret Ludogorets 2-1 i Sofia. I neste Champions League-kamp venter Real Madrid på Anfield.

- Dette var en gruppe som trolig ikke ville bli avgjort før på slutten, spesielt ikke andreplassen. Vi er klar over at de neste kampene kommer til å bli vanskelige. Vår målsetting er fortsatt avansement til 1/8-finalen. Det er fortsatt vårt fokus.

- Det var et skuffende resultat i kveld, men neste kamp vil bli en flott begivenhet på Anfield. Vi ser virkelig frem til det nå, ettersom hjemmekampene våre er meget viktige.

- Uansett hvem vi møter, vil vi gå til kampen med positiv innstilling. Forhåpentligvis går vi videre fra gruppespillet, det er vår målsetting.

Kilder: Liverpoolfc.com, Sky Sports