- Vi krever mye av hverandre

Daniel Sturridge avslører at både han og Luis Suarez krever mye av hverandre når de spiller sammen, og det kan ofte gå en kule varmt av den grunn.

- Jeg krever mye. Stevie krever mye. Alle krever mye av hverandre. Det er ikke bare Luis som krever mye av de andre spillere. Det er viktig at vi krever mye av hverandre, dersom vi ønsker å oppnå suksess. Alle presser hverandre, for å få det beste ut av hverandre. Det er hva vi alle forsøker å gjøre, sier Sturridge til The Guardian.

Sturridge sier han har lært mye av Suarez i løpet av det siste året.

- Luis jobber knallhardt. Jeg synes vi fungerer veldig bra sammen. Han er en kar som alltid ønsker å vinne, og jeg ønsker å vinne. Vi liker begge å score mål, men vi liker også begge å slå målgivende pasninger til hverandre. Jeg tror vi begge står med tre målgivende pasninger til hverandre, så vi er på utkikk etter hverandre og vi gir hverandre muligheter. Vi jobber sammen som en enhet. Jeg liker å spille sammen med ham.

- Det er fortsatt mye igjen av sesongen. Jeg vil ikke si at vi er favoritter til å vinne Premier League. Det er andre lag som er større favoritter enn oss. Vi skal gjøre vårt beste som lag i hver kamp, og forsøke å ta maksimalt med poeng. Vi tenker ikke på å vinne ligaen. Vi tenker hele tiden kun på neste kamp.

- Nå har vi noen store kamper foran oss. Vi har Manchester United på bortebane, og vi har også igjen Chelsea på hjemmebane, Manchester City på hjemmebane og Tottenham på hjemmebane. Men vi må ikke glemme at vi har seks kamper til også, som vil være vanskelige. Hver eneste kamp blir som en cupfinale nå, og vi ser frem til oppgaven vi har foran oss.

- Vi har store kamper foran oss uansett utfall mot Manchester United i helgen. Vi ønsker selvsagt å gjøre det så bra som mulig i hver enkelt kamp, men det er viktig at vi fortsetter å spille den samme fotballen som vi har gjort.

- Dersom vi vinner i helgen vil det ikke forandre noe i forhold til tittelkampen. Vi vil fortsatt være fire poeng bak, og det vil fortsatt være lag foran oss. Chelsea og Manchester City, dersom de vinner kampene de har til gode, står frem som favorittene for meg. Selv ønsker vi bare å spille vårt eget spill.