- Vi krever mye av hverandre

Simon Mignolet mener at Liverpool topper tabellen fordi spillerne setter strenge krav til hverandre.

- Alle jobber for hverandre. Alle krever mye av hverandre, noe som alltid er viktig om du ønsker å vinne kamper, sier Mignolet til Liverpool Echo.

- Det dreier seg ikke om å være hyggelige med hverandre, men om å sørge for at vi gjør de riktige tingene som individer og som gruppe.

- Vi har noen sterke personligheter i garderoben som alltid sørger for at vi trener på perfekt vis. Det dreier seg ikke bare om spillerne i førsteelleveren, men også de på benken og de som ikke spiller. De er like glade som guttene på banen, og av og til er det viktigere enn en enkeltspiller som scorer målene.

- Neste kamp er mot West Ham, og straks etter seieren over Tottenham begynte vi å snakke om neste søndag. Det er ikke noe poeng i å se lenger frem enn det. Vi gjorde jobben vår mot Tottenham, og fra mandag av har det kun vært en ting i tankene våre, og det er å forberede oss til kampen mot West Ham.

- Vi visste hva som hadde skjedd på lørdag med resultatene som tikket inn, men det gjør ingen forskjell når du forbereder deg til kamp. Du ønsker bare å vinne din egen kamp, og vurdere din egen prestasjon. Det handler ikke om lagene rundt oss på tabellen. Det handler mer om hva vi må gjøre, enn å se seg over skulderen.

- Vi tenker egentlig ikke på hva våre motstandere må gjøre. Vi tenker på hva vi må gjøre, og fokuserer på jobben vår. Det er langt viktigere for oss som lag.

- Mot Tottenham var den tidlige scoringen til stor hjelp, og det handler om å holde på ballen og sørge for at de ikke kommer inn i kampen igjen.

Mot Sunderland slapp vi inn et mål, og det ble nervøst det siste kvarteret, men vi red stormen av, og noen ganger er det enda viktigere enn kamper hvor alt er enkelt.

- Du kan ta med deg positive ting og negative ting fra alle kamper. Vi ser tilbake på Tottenham-kampen og ser hva vi kan lære av den. Hva vi kan gjøre bedre, og så ser vi fremover mot West Ham, hvor vi igjen vil forsøke å gjøre vårt beste. Vi ser på hver kamp som noe for seg selv.