- Vi kunne ha vunnet mer

Brendan Rodgers var strålende fornøyd etter nedsablingen av Everton, hvor han roste spillernes konsentrasjon, forsvarsspill og kontringsfotball.

4-0 mot Everton var den første seieren som Brendan Rodgers har hatt som manager i et Merseyside derby, og det var den største hjemmeseieren som Liverpool har hatt mot de blå siden 1972. Det var derfor ikke noe rart at sjefen var strålende fornøyd etter en kamp hvor det var stor usikkerhet på forhånd pga skader både i forsvaret og på midtbanen.

- Vår konsentrasjon og innstilling gjennom hele kampen var eksepsjonell, understreket Rodgers etter festen på Anfield.

- Vi visste at det ville bli en tett kamp, men to lag som kjenner hverandre godt, og jeg synes vår defensive organisasjon var veldig bra. Tanken å satse på kontringer fungerte fantastisk bra for oss.

- Vi gambler med de to angriperne vi har da det noen ganger kan skape problemer uten ballen og spillere må dekke opp for det, men årsaken til at vi tar en slik risiko er fordi vi vet at når de er på banen samtidig kan de begge score mål.

- Vi scoret fire mål i dag og kunne kanskje hatt seks eller syv. Det var en briljant demonstrasjon av hvordan en under press skal vinne en storkamp.