- Vi må bli bedre

Steven Gerrard, nok en gang matchvinner i Europa, var ikke mer en passe fornøyd etter tre poeng mot Ludogorets, men berømmet arbeidsviljen til Mario Balotelli.

- Det er alltid fint å vinne en kamp hvor du tror du har mistet to poeng og så får en slik avgjørelse helt mot slutten, forklarte Stevie G til ITV etter noen dramatiske sluttminutter i 2-1 seieren mot Ludogorets. – Det var den rette avgjørelsen, men totalt sett synes jeg vi spilte en ok kamp, vi var ikke mer enn ok.

- Vi har mye å lære. Jeg synes de skapte en god del problemer for oss på kontringer, slik som Aston Villa gjorde, slik at jeg og da andre guttene må ta det til oss.

- Du må gi ham kreditt, kommenterte kapteinen om kampens andre målscorer for Liverpool, Mario Balotelli.  – Han har kommet hit og alle venter at han skal score sitt første mål. Det fungerte ikke for ham i lange perioder i kveld, men det er tegnet på en god målscorer at en bare fortsetter å prøve da det bare skal en sjanse til for en med hans evner.

- Enda mer viktig vil jeg si er hans arbeidsinnsats. Jeg tror fansen, meg og laget var spente på hvordan han ville tilpasse seg og jeg synes han står på hele tiden. Det vil holde for meg.

- Nå skal vi reise til Basel og dersom vi kan ta full pott der vil vi være i en god posisjon. I Liverpool analyserer vi alltid hvordan vi har gjort det etter en kamp og denne gangen vil jeg si at «vi må bli bedre».