- Vi må forsøke å vinne alt vi deltar i

Keepertrener John Achterberg vil ikke høre snakk om at Liverpool FC tar lett på FA-cupen.

- Alle turneringer Liverpool spiller i er viktige, og det vil aldri være en turnering vi deltar i som vi ikke forsøker å vinne, slår nederlenderen fast overfor Liverpoolfc.com.

- Liverpool er en storklubb, et av de beste lagene i verden, så vi må gå for seier i alt vi deltar i. Det tror jeg alle spillerne og alle i staben er inneforstått med. Vi ønsker å vinne, og vil forsøke å gjøre det bra. Folk forventer at Liverpool skal vinne alle kamper, og det presset må vi håndtere og forsøke å takle så godt vi kan.

- Jeg pleide å se FA-cupen på TV hjemme i Holland, og finalen var alltid siste kamp i sesongen. Jeg husker at to nederlandske spillere var i finalen, nemlig Arnold Muhren og Frans Thijssen. Det var trolig den første finalen jeg så.

- Vi hadde likt å nå en ny finale og vinne den. Det ville ha vært flott. Men først har vi en viktig kamp i dag, mot et lag vi ikke gjorde det særlig bra mot i fjor. Så vi må sørge for at vi forbereder oss på riktig måte denne gangen, slik at vi er klare til å håndtere Oldham.

- Jeg tror manageren er veldig giret foran denne kampen, ettersom han ønsker å nå alle finaler. Han ønsker å lykkes, akkurat som alle andre i tropen og i staben. Vi ønsker alle å lykkes. Det betyr at vi ønsker å vinne alle kamper, og å komme til finalen om vi er i stand til det.

- Alle vet at det ikke finnes enkle kamper i engelsk fotball. Dersom du tror du får en lett match, er det stor sjanse for at du havner i trøbbel. Jeg tror alle spillerne er klar over dette. Alle har opplevd det tidligere. Så vi vil alle være på hugget og forsøke å vinne kampen.

- Cupkamper er annerledes enn ligakamper, og lag fra lavere divisjoner spiller uten noen form for press, så de skrider til verket med selvtillit og forsøker å vinne kampen. De har ingenting å tape, noe vi har sett før. De vil være topp motiverte for oppgaven, men forhåpentligvis vil vi være klare til å håndtere dette og klarer å ta oss til neste runde.