- Vi må fortsette fremgangen

Brendan Rodgers er tilbake hvor det startet for ham som manager i LFC, med pre-season i USA. Han understreker at det nå er viktig ikke å hvile på de forbedrede resultatene som er oppnådd over to år.

- Jeg har vært tilbake i Boston, men det å komme tilbake hit med spillertroppen gir oss likevel sjansen til å sette oss ned å reflektere over de to årene vi har hatt og den fremgangen som har blitt gjort, fortalte Rodgers til pressen som følger Liverpool FC under klubbens pre-season.

- Jeg er sikker på at noen av dere som satt her for to år siden og som kjenner meg nå godt, men ikke så godt da, vil ha satt spørsmålstegn ved hva som skjedde.

- Dere vil ha forventet en vanskelig periode, men det har vært et par flotte år. Vi kommer imidlertid ikke til å lene oss tilbake, vi vil fortsette å arbeide hardt som stab i vår streben etter å bringe klubben fremover.

- Jeg var 39 år da jeg kom hit og det var en stor jobb å ta over etter en ikonisk skikkelse som Kenny Dalglish.

- Vi visste også at det ville bli en stor og vanskelig snuoperasjon, men alle har dratt i samme retning og det er noe som gjør meg veldig stolt.

- Det at vi nå har kommet dit vi er kanskje før vi forventet det, viser bare den utviklingen som har vært i hele klubben og hvordan spillerne har utviklet seg.

- Personlig er jeg ekstremt stolt og føler meg privilegert til å være manager i en slik klubb. Jeg forlenget min kontrakt i sommer da jeg ser Liverpool som en plass å være i mange år fremover.

- Jeg vet også at det vil komme spennende tider fremover med stadionutvidelse og unge spillere som bare vil bli bedre. Vi ønsker en kamp om plassene på laget som gjør at vi kjemper om de gjeveste trofeene, og forhåpentligvis vil det nå også gjelde Champions League.