- Vi må fortsette i samme spor

Joe Allen er opptatt av at Liverpool skal beholde formen og gi Chelsea og Manchester City kamp om Premier League-tittelen.

Liverpool står med ni seirer og to uavgjorte i Premier League etter nyttår.
- Troen på oss selv og selvtilliten er stor. Vi har bare fokus på å opprettholde denne resultatrekken som vi har påbegynt. Vi er med i bildet. Nå må vi sørge for at vi ikke feiler, uttaler Joe Allen til Sky Sports News.

Liverpool vant 6-3 mot Cardiff.
- Supporterne var meget flinke i dag også. Det har de vært hele sesongen. Vi er glade for å kunne gi dem tre poeng og ytterligere seks mål. Alle vet at vi har vært en massiv trussel foran mål, fortsetter Joe Allen til Liverpoolfc.om.

- Med de to spillerne vi har på topp, sammen med de andre spillerne som kommer inn i feltet og skaper sjanser, er vi noen ganger i stand til å komme ut av vanskeligheter.

- Det var stort og enda en stor seier for oss. Det er fantastisk å være en del av den resultatrekken vi er inne i nå for tiden. Forhåpentligvis kan vi holde det gående.

Martin Skrtel står med seks nettkjenninger denne sesongen etter to nye scoringer mot Cardiff. Joe Allen er ikke i tvil om hvor viktig midtstopperens bidrag var.
- Jeg er sikker på at de vil bli viktige. To store scoringer fra ham i dag. All ære til ham. Målene hjalp oss til seier.

Liverpool slet i 1.omgang hvor de lå under både 0-1 og 1-2.
- Vi skal selvsagt analysere det. Noen ganger skjer slikt i kampene. Men det viktigste er at vi la det bak oss og kom oss videre. Vi kom tilbake og utlignet, og så kom vi foran i 2.omgang. Det ble komfortabelt til slutt.

Chelsea hadde vunnet 6-0 mot Arsenal før Liverpool sparket i gang sin kamp mot Cardiff.
- Vi var klar over hvordan den kampen gikk. Du forsøker å ikke la deg distrahere så mye. Vi visste at vi hadde en jobb å gjøre. Etter seieren forrige uke ønsket vi å sørge for at vi opprettholdt samme slags prestasjonsnivå. Vi klarte det, spesielt i 2.omgang.