- Vi må ha 5-6 kvalitetsspillere

Brendan Rodgers legger ikke skjul på at Liverpool må styrke spillerstallen til sommeren, og gir inntrykk av å være godt forberedt foran sommerens transfervindu.

- Vi er foran skjema og vi mener vi vil bare bli bedre, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Da jeg signerte for tre år, var mine tanker at jeg måtte sørge for at vi kom til Champions League i løpet av den tiden. Nå har vi greid det i år, noe som er flott siden det forandrer vår økonomiske situasjon.

- Vi håper at det vil medføre at vi kan bringe kvalitet til vår spillerstall og gå videre på vår reise. Vi er et ungt lag på fremmarsj og vi ønsker å fortsette slik vi stevner.

- Det er helt riktig å hevde at troppen ikke er stor nok, den må forbedres, fortsetter Liverpools manager.

– Dette er noe eierne også erkjenner. De har en strategi i så måte og det er min jobb å styre den.

- Vi erfarte sist sommer at noen spillere respekterte at vi var en klubb under utvikling, men de ønsket å spille på det øverste nivået. Jeg vil anta at denne sommeren vil gi oss helt andre muligheter.

- Vår måte å spille fotball på er anerkjent, en kreativ angrepsfotball som toppspillere ønsker å spille.

- Vi har et ypperlig rekrutteringslag som arbeider i kulissene og som har gjort forberedelser over tid. De vet hvor mange spillere vi ønsker og hvilke typer spillere. Dette er noe vi allerede er i gang med.

- Det vil bli helt forskjellig fra min første sommer her, etter Euro 2012, hvor spillerne kom tilbake ganske sent og jeg kom med nye ideer og metoder. Jeg hadde i virkeligheten ikke nok tid til å arbeide med dem.

- Det er vanskelig å si et tall, men det er klart at vi må ha noe slikt som 5-6 spillere.

- Vi vil ikke bekymre oss om hvem vi kan møte, svarer Brendan Rodgers på spørsmål om Champions League hvor Liverpool ventelig vil være i 3.seedingsgruppe.

- Enhver spiller ønsker å spille på toppnivå og du kommer ikke høyere enn Champions League på europeisk klubbnivå. Da jeg var ung trener i Chelsea satt jeg på sidelinjen, hørte på fanfaren og håpet at jeg en dag ville få muligheten som manager eller trener på det nivået.

- Det at jeg nå får muligheten til å bringe klubben tilbake etter at den har vært fem år utenfor gjør meg mektig stolt, men først må vi gjøre oss ferdig med denne sesongen.