- Vi må holde buret rent hyppigere

Keepertrener John Achterberg er ikke fornøyd med at Liverpool slipper inn mål i nesten hver eneste kamp denne sesongen. Bare i en kamp har de røde holdt buret rent.

- Det er frustrerende for alle, for når du holder buret rent har du en god sjanse til å vinne kampen, reflekterer Achterberg overfor Liverpoolfc.com.

- Vi har vært uheldige som har sluppet inn mål på overtid i et par kamper. Spillerne må forsøke å finne en mentalitet som innebærer at de holder nullen, det gjelder alle spillerne fra målvakten og helt frem til spissene, fortsetter nederlenderen.

- Som lag må vi ha den aggressiviteten at vi forsøker å stoppe alt. Noen ganger lykkes man, men dessverre har vi ikke lykkes med dette i de siste kampene.

Forsvarsspill på dødballer er noe som opptar keepertreneren for øyeblikket, ettersom Liverpool slapp inn mål etter cornere både mot Basel og Everton.

- Noen ganger er du litt uheldig, men spillerne må mentalt ønske å stoppe ballen før den går i mål. De må sørge for at de går i dueller og er først på innleggene som kommer inn i feltet. Det handler om tankesett og aggressivitet, som du må skape selv.

- Det handler i bunn og grunn om å være først på ballen hele tiden. Om det er ved første eller siste spark på ballen, så må man vise det riktige tenningsnivået. Det er noe vi må forsøke å fokusere på.

- Alle hater å tape kamper, så når du kommer på banen til neste kamp må du forsøke å ta med deg den aggresjonen ut på banen og forsøke å rette på det som ble gjort feil i forrige kamp. Du må være mentalt forberedt på neste kamp hele tiden.

- Du ønsker å vinne hver enste kamp, og vi må forsøke å vinne denne kampen. Da kan vi forhåpentligvis bygge videre på det, og jobbe frem mot neste kamp.