- Vi må opprettholde samme standard

Brendan Rodgers synes de røde har vært stabile over en lengre periode. Laget må opprettholde samme standard for å være med i tittelkampen fremover. Gjelder å ha fokus på egen prestasjoner.

Manchester City, Chelsea og Arsenal ligger foran Liverpool på tabellen. Brendan Rodgers føler imidlertid at hans mannskap er med i tittelkampen.

- Vi skal møte alle disse lagene hjemme. Vi er bare seks poeng bak lederlaget, så du kan føle at vi er med. Vi har selvtillit og tro på oss selv, uttalte Brendan Rodgers til pressen ifølge Liverpoolfc.com.

- Alle vil snakke om de tre klubbene som ligger foran oss fordi de har store spillertropper og vært med i mange år.

- For oss gjelder det å fortsette å forbedre oss. Vi forsøker å stå på for å være med der oppe. Det er meget jevnt, og siden 1.juledag har tabellen endret seg ganske mye. Man vinner en kamp, får sammen en rekke med gode resultater og du er der oppe. Dersom du taper noen kamper, kan du falle helt utenfor.

- Vi må opprettholde fokus og konsentrasjon. Du må stå på i andre halvdel av sesongen og opprettholde høy standard, ikke bare i kampene, men hver dag på trening.

- Takk og lov så har jeg en spillergruppe som er fokusert og bestemt på å opprettholde standarden, ta det med til hver kamp og sørge for at vi tar poeng.

- Jeg synes vi viste det forrige uke mot Stoke, da vi var et av de siste lagene til å spille, og alle rundt oss vant. Vi visste at vi måtte prestere for å bli værende der oppe og over den prikkede linken.

- Vi har respondert, og jeg synes vi har vist stabilitet over lang tid. Jeg må bare sørge for å holde presset borte fra spillerne og bare fokusere på våre prestasjoner. Når vi har gjort det, har vi vist at vi kan vinne kamper.