- Vi må se på det som en ligakamp

Kolo Toure understreker at det er viktig for Liverpool å ha riktig innstilling mot Bournemouth i dag. Unggutter på banen og benken for de røde?

- Innstilling er så viktig når du spiller mot lag fra lavere divisjoner, forteller veteranen Kolo Toure til Liverpool Echo.

- Uansett hvem du møter, det er ingen lette kamper i FA-Cupen. – Som et lag må du prøve å gjøre kampen lett, da selv et U20 kan gi deg problemer hvis du ikke er fokusert.

- Jeg er sikker på at vi vil ha den rette innstillingen. Selv på trening kjemper alle for sin plass.

- Bournemouth har ingen ting å tape og det vil bli en enorm opplevelse for dem, men det er derfor vi elsker FA-Cupen.

- De vil kjempe for sine liv og vi vil kjempe for våres. Vi ønsker å vinne og vi må ha den innstillingen som vi har til en ligakamp.

Med Joe Allen som den siste på en lang skadeliste er det et nokså ribbet Liverpool som har reist til sørkysten, og hvor det også venter en svært viktig kamp mot Everton på tirsdag.

Unggutter som Brad Smith og Jordan Rossiter kan være aktuell for en kamp fra start, eller i det minste på benken, og det har også gått rykter om at Joao Teixeira er med i troppen. Cameron Brannagan har bekreftet på sin twitterkonto at han er med juniorlaget til en turnering i Mexico.

Manager Brendan Rodgers vil måtte vurdere om han skal risikere nøkkelspillere som Luis Suarez, Daniel Sturridge og Steven Gerrard fra start. Det vil ventelig bli en plass på laget for Iago Aspas og Luis Alberto, og kanskje også Jordon Ibe.