- Vi må spille vårt spill

Chelsea er det gjerrigste laget i PL, men Brendan Rodgers understreker at hans mannskap vil gå til søndagens kamp med samme innstilling som vanlig. Roser Sterling, Suarez og Gerrard.

- «Here we og again», det at vi har tatt en kamp av gangen er hva vi har gjort hele sesongen, svarte Rodgers på spørsmål om han ville ta forhåndsregler foran møte med taktikeren Jose Mourinho og et mer gjerrig Chelsea enn hva en ofte ser fra de andre toppklubbene.

- Jeg har tidligere sagt at de beste lagene starter hurtig og avslutter sterkt. Chelsea er sterke i sitt kontringsspill, hvor de har hardt press på ballen og kan utnytte det gjennom hurtige spillere, men vi må spille vårt spill.

- Han er i ferd med å modne til å bli en vidunderlig ung mann og en vidunderlig ung fotballspiller, svarte Brendan på spørsmål om Raheem Sterling. – Han er 19 år og fremtredende i en av verdens beste ligaer. Det er ikke mange på samme alder som kan si det samme. Han har scoret ni mål fra en flankeposisjon denne sesongen, og jeg kan bare gjenta hva jeg sa tidligere at jeg synes han er en av de mest spennende spillerne i Europa.

- Luis er et briljant talent og som har modnet veldig som spiller og menneske de siste 12 månedene, kommenterte manageren etter at han ble minnet på at det er omtrent et år siden Luis Suarez ble suspendert etter å ha bitt Branislav Ivanovic, nettopp i tilsvarende kamp mot Chelsea. Det var et lavmål i hans karriere, men han er virkelig en intelligent mann, og en vinnertype. Han må være en kandidat til å bli årets spiller.

- Det samme vil jeg si om Steven Gerrard. Ikke bare hvordan han er som person, men måten han har tilpasset seg sin nye rolle som fotballspiller gjør at han også må være en kandidat til å bli årets spiller. Det må bli enten Luis eller Steven for meg.