- Vi må være veldig konsentrerte

Alberto Moreno mener at det blir ekstremt viktig å beholde konsentrasjonen når Liverpool-forsvaret skal bryne seg på hurtigtogene i Real Madrids angrepsrekke.

- Jeg vet hva vi har i vente. Jeg vet Real kan være nådeløse på kontringer, i tillegg til at de også er veldig gode defensivt, sier Moreno til Liverpoolfc.com.

- De har noen av de beste spillerne i verden. Vi må være veldig konsentrerte fra start av i denne kampen, samtidig som vi må ha ambisjoner om å ta alle tre poengene. Vi skal huske på at det er Real Madrid vi møter, men ingenting er umulig.

- Vi må være spesielt oppmerksomme på kontringene deres. Det blir vi sidebackene som møter det som jeg mener er Reals beste og raskeste spillere. Spillerne som kan vinne kampen for Real Madrid. Men klarer vi å jobbe godt, og gjøre de tingene vi kan, tror jeg vi kan oppnå et godt resultat. Ikke minst siden vi har våre supportere i ryggen. De vil gi oss positivitet fra tribunene gjennom hele kampen, og holde oss gående. Vi skal forsøke å ta så mange poeng som mulig.

- Alle fotballspillere ønsker å spille i kamper som dette, Liverpool mot Real Madrid på Anfield. Vi er klare for dem. Det er derfor vi er i en stor klubb som dette. Vi må jobbe hardt og kjempe for å få med oss tre poeng fra denne kampen.