- Vi må vise samme vinnervilje mot City

Raheem Sterling mener at Liverpool må vise samme vinnervilje mot Manchester City i neste ligakamp, som de gjorde mot Southampton i ligaåpningen.

Sterling, som av liverpool.no ble kåret til banens beste spiller mot Southampton, scoret Liverpools første mål i ligaåpningen, og noterte seg for en målgivende pasning da Daniel Sturridge satte inn vinnermålet.

- Spiller vi vårt normale spill vil det gå bra i de to kommende bortekampene, uttaler Sterling til Liverpoolfc.com.

- Mot Southampton viste vi mot, og det må vi vise mot City i neste uke også. Vi vil gå ut og spille vårt normale spill, og forhåpentligvis er det nok til å ta tre poeng. I fjor hadde vi også tøffe kamper i begynnelsen av sesongen, men vi vant kampene.

- Det er hva vi akter å gjøre nå også. Vi tar en kamp om gangen. Vi reiser til Manchester i neste uke for å gjøre vårt beste, og ta tre nye poeng.

- Det ble tøft mot slutten mot Southampton. De presset oss helt til siste fløytesignal. Men det viktigste var at vi tok de tre poengene. Av og til handler det ikke om å spille attraktiv fotball, men om å få med seg et resultat, og det var hva vi gjorde i denne kampen. Og tidvis spilte vi god fotball også.

Sterling forteller at han har satt seg mål for hvor mange scoringer han ønsker å gjøre kommende sesong.

- Men jeg kan ikke dele målsettingen min med noen. Jeg har satt meg mine egne mål, og forhåpentligvis når jeg dem i løpet av sesongen. Jeg tar ett steg om gangen, og fortsetter å lære og utvikle meg som spiller. Forhåpentligvis kan jeg levere varene. Jeg ser frem til å nå mine mål.