- Vi ønsker at Coutinho skal score mer

Brendan Rodgers sier at Philippe Coutinho har mye å lære, inkludert at han bør score flere mål, men at han er en spennende spiller med en stor fremtid for klubb og landslag.

- Han var skuffet men ikke altfor skuffet da han aldri var virkelig involvert i forkant, han var bare en i troppen, kommenterer Brendan Rodgers til The Telegraph om at Philippe Coutinho ikke fikk være med i VM på hjemmebane i Brasil.

- Scolari valgte andre spillere, men jeg er sikker på at over de neste fire årene vil et nytt lag bli bygget og da vil han (Coutinho) være på toppen av sin karriere.

- Jeg antar at den formen han har vist siden han kom tilbake til oss vil bringe ham inn i den nye troppen til Brasil, fortsetter Rodgers etter at Coutinho har vært Liverpools beste spiller så langt under pre-season.

- Han er en stjerne og folk elsker å se ham spille. Han kommer aldri til å bli så målfarlig som Luis eller andre rene spisser, han er mer en type som Modric. Han er hjernen i laget, men du behøver ikke å score mål for å være en spennende spiller og han har vist det under det halvannet året han har vært med oss.

- Å score flere mål er en del av hans spill som vi ønsker å forbedre, men han er 22 år og kan bli bedre på flere områder. Jo lenger han er hos oss og forstår vår måte å arbeide på, da vil han bare fortsette å lære.

- Du vil at dine vinger skal bidra med omtrent sju mål, hvis de får mellom fem og syv er det en bra sesong. For ham, med de kvalitetene han har, ønsker du trolig litt mer. Jeg har ikke noe lyst til å sette ham under press ved å si et antall, jeg ønsker bare å hjelpe ham slik at han kan gi meg det beste av hva han har.

- Han er i stand til å score mål. Han behøver frihet i sitt spill og han er bevegelig. Hans beste posisjon er å spille bak angrepet slik at han kan sende folk igjennom. Det dreier seg om å finne den rette posisjonen og systemet slik at han kan hjelpe laget på best måte.