- Vi ser frem til kampen

Brendan Rodgers sier at alle ser frem til kveldens kamp mot Real Madrid. Laget blir i Madrid til torsdag som del av forberedelsene mot Chelsea-kampen.

De helrøde er inne i en av de tøffeste ukene i årets sesong, med tre kamper på syv dager. Det startet med tap i Newcastle, men og nå gjenstår de regjerende Champions League-mesterne og Premier League-lederne de neste fem dagene.

 

- Vi er spente. Vi ser virkelig frem til kampen. Det er en kamp som er veldig viktig på dette stadiet i turneringen. Det vil bli tøft, men spillerne ser frem mot det. Stemningen er god, og vi ønsker å levere en god kamp, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Målet vårt for i år er fortsatt i våre egne hender. Det å komme videre fra denne gruppen er i våre egne hender. Vi har tre tøffe kamper igjen, men det er innenfor vår rekkevidde, og målet vårt er å kvalifisere oss fra gruppen. 

 

Det vanligste etter en bortekamp i Europa er å dra rett tilbake til Liverpool umiddelbart etter kampen. Det går Liverpool bort fra denne gang, og overnatter heller en ekstra natt i Madrid.

 

- Kampene kommer på løpende bånd, og når kampen er ferdig så sent her, ville vi vært tilbake grytidlig i morgen. For forberedelsene tok vi med hele troppen - både friske og skadde spillere. De kan gjøre arbeidet sitt her i Madrid. 

 

- Vi overnatter etter kampen, slik at spillerne som har spilt kan komme til hektene igjen, og de som må jobbe kan jobbe fordi de har fått en god natts søvn. De får sin frokost, og kommer ikke tilbake i morgentimene slik at dagen blir veldig lang.

 

- Tanken var at vi like etter kampen skulle forberede oss til Chelsea-kampen, og få maksimalt med hvile- og arbeidsøkter. Det hjelper også spillerne med å samle krefter.