- Vi ser fremover

Lucas Leiva forteller at spillergruppen har lagt poengtapet for Crystal Palace bak seg, og nå ser frem mot søndagens kamp mot Newcastle.

- Vi var tilbake på Melwood på onsdag, og startet da med å fokusere på neste kamp. Det er hva vi gjør, uansett om vi vinner eller taper. Du må se fremover igjen raskt, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

- Vi vet det skal mye til for at City skal gi fra seg dette i den posisjonen de befinner seg nå, men vi må fortsatt ha troen på at noe bra vil skje for oss. Det er ikke over før sesongen er over, og vi skal fortsatt møte Newcastle. Vi må stå på videre, selv om vi ikke har dette i egne hender lenger.

- Vi vet ikke hva som vil skje på søndag. Vi er så nær, og dersom bare et par små detaljer hadde gått vår vei, ville vi ha vunnet. Vi må bare forsøke å reise oss, og se om vi kan ha hellet med oss. Vi vet det skal mye til.

- Som lag tror jeg vi bare vil bli bedre, og forhåpentligvis blir vi bedre veldig raskt. Denne sesongen spilte vi ikke europacupkamper, noe som trolig hjalp oss ettersom vi kunne konsentrere oss om Premier League. Men vi har en god tropp, og dersom vi får inn noen spillere til i sommer vil det hjelpe oss til å spille for å vinne alt vi deltar i.