- Vi ser oppover på tabellen

Brendan Rodgers legger ikke skjul på at Liverpool ser oppover på tabellen. De røde ligger kun ett poeng bak ligaleder Chelsea, og har syv ligaseirer på rad for første gang siden 2006.

- Syv seirer på rad på dette nivået, hvor lagene er så konkurransedyktige, er utrolig. Det er stor honnør til spillerne, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter 2-1 mot Sunderland.

Liverpool ligger på 2.plass i Premier League. Kun ett poeng bak ligaleder Chelsea og to poeng foran Manchester City.

- Vi ser oppover, og det har hele tiden vært vårt mantra. Istedenfor å se nedover, ser vi oppover. Det er ikke så mange lag foran oss nå. Vi må bare fortsette å jobbe bra og forholde oss rolig. Vi er ett poeng bak Chelsea med like mange kamper spilt. Vi har fortsatt igjen å møte dem på hjemmebane.

- Det er imidlertid viktigere at vi restituerer oss og ser fremover til neste kamp. Vi må bare fortsette å sanke inn seirer. Vi ønsker å fortsette seiersrekken til helgen.

- På oss er det trolig ikke forventinger, særlig ikke i år. Folk har trolig sett på oss og antatt at vi skulle falle av. I Manchester City hvor de har en stor tropp og penger vil det være forventinger. Likeså i Chelsea fordi de har vært med å dominere i flere år.

- Presset vil være der, men her er det fordi vi er Liverpool – en av de største klubbene i verden. Vi ønsker å representere klubben. Vi ønsker å være vinnere.

- Jeg tror vi er på den veien. Jeg har følt at vi skulle bli sterkere i andre halvdel av sesongen. I kveld var vi meget gode i lange perioder. Vi kommer til å omfavne presset og nyte det etter hvert som sesongen skrider fem.

Brendan Rodgers følte at Santiago Vergini burde ha blitt utvist da Luis Suarez virket å kunne få fri vei mot mål. Dommer Kevin Friend nøyde seg med gult kort ettersom Wes Brown så ut til å kunne rekke tilbake. På det påfølgende frisparket scoret imidlertid Steven Gerrard.

- Jeg synes at deres spiller burde ha blitt utvist. Vi fikk aldri avgjørelsen der som kunne ha åpnet opp kampen enda mer. Sunderland var trolig heldige der, men det var et herlig frispark.