- Vi skal avslutte sesongen med stil

Brendan Rodgers er opptatt av å vinne sesongens to siste kamper, og å gjøre det overbevisende.

- Det eneste vi kan kontrollere er våre to siste kamper. Vi må vinne disse, og så får vi se hvor det tar oss. Vi kan ikke bekymre oss om andre. Vi må bare fokusere på vår egen jobb. Vi vil kjempe til siste slutt, lover Rodgers til Liverpool Echo.

- Det disse spillerne har oppnådd så langt denne sesongen er bemerkelsesverdig. To kamper gjenstår, og vi har muligheten til å oppnå noe folk bare kunne ha drømt om i august, og det viser bragden vi har gjort denne sesongen.

- Alle har lagt ned en enorm innsats, og jeg er veldig stolt over laget mitt. Vi skriver mai måned, og vi har akkurat registrert vårt første nederlag i dette kalenderåret. Det er en stor prestasjon.

- Vi prøver å bygge noe som skal vare i mange år her, og så langt har det gått bra.

- Vi har fortsatt mye å spille for denne sesongen. Vi ønsker å avslutte sterkt. Vi var i god form i forkant av Chelsea-kampen, og nå ønsker vi å ta tre poeng mot Palace og begynne på en ny seiersrekke.

- I Chelsea-kampen hadde vi kanskje trengt litt mer dybde i troppen vår. Min frustrasjon etter kampen skyldtes nok delvis dette faktum, men det er ikke noe vi kan gjøre noe med det for øyeblikket. Så jeg skal ikke sutre over det.

- Vi er i en oppbyggingsfase, og denne sesongen har vist at våre metoder og vår visjon åpenbart fungerer. Det har vært fantastisk for oss.

- Nå vet vi at vi er med i Champions League neste sesong, og vi vet vi kommer til å trenge en tropp kapabel til å konkurrere både nasjonalt og i Europa. Dette er noe vi vil jobbe veldig hardt for å forbedre fra nå av og frem til starten av neste sesong.

- I store deler av denne sesongen har vi, med en liten tropp, klart å forandre formasjonen til laget slik at vi har skapt ulike problemer for våre motstandere. Troppen er som den er, og vi vil fortsette å gjøre vårt beste med de spillerne vi har.