- Vi skal benytte pausen godt

Fabio Borini er opptatt av at Liverpool-spillerne benytter landslagspausen godt, slik at man oppnår bedre resultater i det tette kamp-programmet mot slutten av november og i begynnelsen av desember.

Det er 10 dager til Liverpool skal spille kamp igjen. Neste oppgave er Crystal Palace på bortebane den 23.november. En del spillere er bortreist i forbindelse med landslagsoppdrag, men de som er igjen på Merseyside trener nå hardt med tanke på det tette kamp-programmet etter landslagsavbrekket.

- Vi føler at vi har 10 dager hvor vi må jobbe hardt og fokusere på oss selv. Vi kan jobbe hardt med det vi behøver å bli bedre på, og ta dette med oss inn i kampene mot Crystal Palace og Ludogorets, sier Borini til Liverpoolfc.com.

- Vi må fokusere på det positive, og finne tilbake til vinnertaktene. Vi må finne igjen selvtilliten og troen, fokusere på oss selv først og være veldig konsentrerte i det vi gjør. Vi må bli bedre enn de andre. Det er oppskriften på å prestere bra.

- Vi spilte bedre mot Chelsea enn vi har gjort i de foregående ligakampene. Men det er selvsagt skuffende å tape 2-1. Vi kan ikke være fornøyd når vi taper i ligaen, spesielt mot et av topplagene og rivalene våre i ligaen.

- Men det er positive ting vi kan ta med oss. Måten vi spilte på, og måten vi startet kampen på. Det var mye bedre enn i de foregående kampene.

- Men vi tapte tre kamper på en uke, og når du gjør det blir du lei av å tape. Derfor blir det lettere å reise seg og kjempe nå, for du ønsker å vinne igjen, og du ønsker å vise at vi besitter en vinnermentalitet.

Borini spilte i alle de tre kampene som ble tapt. Han kom inn fra benken i annen omgang i de to ligakampene mot Newcastle og Chelsea, og spilte hele kampen mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Han var også med på å slå Swansea i ligacupen i kampen før de tre nevnte taoene. Ligacupkampen var hans første kamp fra start for de røde siden tapet mot West Ham seks uker tidligere.

- Jeg mener at når jeg fikk sjansen, så gjorde jeg det bra mot Real Madrid og Chelsea. Når vi ble liggende under måtte vi jakte et resultat. Mot Newcastle kom jeg inn på stillingen 0-0, og vi måtte forsøke å forandre kampen. Det var ikke enkelt, men det var fint å være involvert, og jeg håper jeg får flere sjanser.

- Jeg jobber hardt på trening hver dag, så jeg har funnet rytmen. Derfor er det enkelt for meg å spille kamper, noe jeg fikk vist mot Swansea. Jeg hadde ikke spilt kamp på seks uker når jeg kom inn og spilte 90 minutter mot dem, og det gikk fint.