- Vi skal bygge videre på tittelkamperfaringen

Brendan Rodgers synes spillerne skal være stolte av hvor de befinner seg og nyte tittelkampen mot Man City og Chelsea. De røde trives i denne posisjonen og skal bygge videre på erfaringen.

Brendan Rodgers har en uke på seg til å få opp humøret i spillergruppen etter 0-2 mot Chelsea. Manchester City er nå favoritter til å ta hjem ligagullet ettersom tre seirer trolig vil sikre dem ligatittelen på målforskjell. Liverpool spiller etter både Manchester City og Chelsea i neste runde, og kan være forbipassert av tittelrivalene før møtet med Crystal Palace på mandag.

- Det er godt å være involvert i dette. Det er eneste måten å få erfaring. Uansett hvor vi ender til slutt, skal vi bygge videre på dette, uttaler Brendan Rodgers til The Mirror.

- Vi skal omfavne det. Vi har fortsatt arbeid å gjøre.  Vi kommer til å ha videre fremgang, men vi trives i denne posisjonen.

- Vi ønsker selvsagt å vinne. Vi befinner oss i en utmerket posisjon. Vi må nyte dette – dette er utmerket, supporterne elsker det. Vi har vist hvilken skala denne klubben er på og hva spillerne består av, og det er viktig.

Brendan Rodgers stengte garderobedøren etter kampen mot Chelsea og minnet spillerne om hva de har oppnådd så langt.

- Jeg minnet spillerne om verdiene av hvordan vi arbeider. Vi har en måte å jobbe på, og jeg er stolt av den. Vi har ikke fått et resultat mot Chelsea, men har gjort store fremskritt denne sesongen. Vi skal fortsette med det.

- På begynnelsen av sesongen så folk det som en stor utfordring å havne blant topp fire. Med to kamper igjen er vi blant topp tre og er virkelig utfordrere, og det er meget bemerkelsesverdig.

- Jeg er ikke overrasket med tanke på hvordan vi har jobbet og nivået spillerne har prestert på. Vi har vært enestående, og jeg har minnet dem om det.