- Vi skal fortsette å score mål

Etter 6-3 seieren over Cardiff er Liverpool oppe i utrolige 82 mål i årets Premier League, og det gjenstår åtte kamper å spille. Brendan Rodgers håper at hans lag klarer å bevare scoringshungeren ut sesongen.

- Vi skaper mye, og for meg handler det om å vinne, og å vinne med stil. Vi har flere kamper igjen å spille, og vi ønsker å fortsette scoringsfesten, sier Rodgers til Telegraph.

Flere hevder nå at Liverpool er Europas mest underholdende fotballag for øyeblikket.

- Det får andre vurdere. Jeg synes imidlertid at variasjonen og fantasien i vårt spill er på høyeste nivå, sier Liverpool-manageren.

- Da jeg kom til klubben forrige sesong sa jeg at jeg ønsket at vi skulle score over 20 mål mer, fra andre posisjoner og gjennom hardt arbeid, og vi har gjort det. Men det er vår tanke at vi stadig skal bli bedre.

- Som manager på sidelinjen vet jeg at det du frykter aller mest fra en motstander er deres offensive trussel. Det vanskeligste er å spille mot et lag som du vet kan score fra hvor som helst, fra hvilken vinkel som helst, og mot et lag som dominerer ballbesittelsen.

- Dette er noe vi har utviklet og kultivert her. Det er ikke noe noen har fortalt oss. Nå spiller vi med selvtillit og tro på oss selv. Vår mentale styrke blir stadig bedre. Laget har virkelig tro på seg selv. Du ser det på spillerne, og det var stort for meg å se de veilede hverandre mot Cardiff.

- Vi bruker mye tid på å veilede spillerne på treningsfeltet, men nå veileder spillerne hverandre i kampene, slik at vi får flere spillere rundt ballen, og slik at de finner vinkler for hverandre.

- Det var et flott øyeblikk i kampen når Steven Gerrard la seg ned som høyreback og Glen Johnson spilte på midtbanen en liten stund. Det er slikt vi snakker om. Det betyr ikke noe hvor du er på banen, så lenge man bytter posisjoner og fyller tomrommene.

- Neste år ønsker vi å spille i Champions League. Vi ønsker ikke å spille bare en kamp i uken. Vi ønsker å være med i alle turneringer til siste slutt. Vi ønsker å utvikle oss som lag og vinne trofeer, for det er hva det å være en stor klubb handler om. Derfor ønsker du å spille mange kamper.

- Jeg har hele tiden sagt at vi skulle benytte dette året til å utvikle vår spillestil og våre ideer, og all den tiden vi har fått på treningsfeltet har hjulpet oss. Jeg er en manager som liker å trene laget, så jeg og min stab har jobbet kontinuerlig for å forbedre hver enkelt spiller.

- Det handler om å skape et godt treningsmiljø, og gi folk en sjanse. Veiledning er en nøkkel her, både på og utenfor banen. Det har virkelig hjulpet på utviklingen av laget og hver enkelt spiller.

Rodgers ser nå frem til onsdagens kamp mot Sunderland på Anfield. En seier der vil føre til at Liverpool ligger bare ett poeng bak serieleder Chelsea med sju kamper igjen å spille.

- Vi fokuserer på den nære fremtiden.

- Fansen kan tro og drømme. Etter å ha sett laget score seks mål på bortebane har de rett til å gjøre det. De har bidratt sterkt til vår suksess denne sesongen.

- Onsdagen blir en viktig kveld for oss. Vi har nå fem kamper igjen på Anfield og tre på bortebane. Anfield er et spesielt sted å spille fotball, og for oss handler det om den nære fremtiden.