- Vi skal løfte oss mot Ludogorets

Simon Mignolet har tro på Liverpool kan la sin frustrasjon over 0-1-tapet mot Aston Villa gå utover Ludogorets i første gruppespillskamp i Champions League.

- Det er bra for oss at neste kamp kommer så raskt ettersom vi er ute etter å rett på ting, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Vi må glemme denne kampen så raskt som mulig og løfte oss til Champions League. Vi må sørge for å slå tilbake på tirsdag kveld.

- Ludogorets er et litt ukjent lag for oss, men vi må tenke på oss selv. Vi må sørge for at vi spiller bedre, og jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det.

Liverpool er tilbake i Champions League etter fem års fravær, og det blir Simon Mignolets første smak av turneringen.

- Jeg ser frem til hvordan det skal bli. Jeg har hørt at stemningen på Anfield på e-cupkvelder er noe spesielt.

- Vårt fokus må være på å gjøre jobben vår og sørge for å begynne med seier. Det er viktig å starte gruppespillet med tre poeng.

Skader på Daniel Sturridge, Joe Allen og Emre Can betydde at Liverpool var svekket mot Aston Villa. Kampens eneste mål kom etter et hjørnespark til Aston Villa.
- Det var en frustrerende kveld. Hvis du slipper inn tidlig mål, så er det meget vanskelig i Premier League mot et lag som legger seg tilbake med to lagdeler á fem spillere.

- Aston Villa har startet sesongen meget bra. Etter at de hadde scoret, kunne de spille sitt spill – ligge bak, forsvare seg og beskytte ledelsen sin.

- Vi forsvarte oss bra etter målet, men det var vanskelig å bryte dem ned. Vi klarte ikke å skape nok sjanser til å score.

- Jeg er sikker på at kampen hadde åpent seg opp dersom vi hadde fått en scoring. Da tror jeg vi ville ha scoret noen til og gått hen og vunnet kampen. Vi kunne ikke finne rom, og de kunne spille på kontringer.

- Jeg synes ikke vi kan bruke landslagspausen som en unnskyldning. Vi har en stor nok tropp. Selv uten Daniel har vi nok ferdigheter til å skape sjanser og score mål.

- Jeg tror ikke det er grunnen til at vi ikke scoret. Det hadde mer å gjøre med at vi slapp inn et tidlig mål og da kunne Villa ligge bakpå.

- Det er tilsvarende til hva som skjedde hjemme mot Chelsea forrige sesong. Vi må ta det med fatning og komme oss videre.