- Vi skal slippe løs supporterne

Brendan Rodgers er glad for at toppkampen mot Manchester City skal spilles på Anfield. Der vil de røde få stor hjelp av supporterne.

- Det fine er at denne kampen skal spilles på Anfield. Det er et spesielt sted å spille fotball på. Vi kommer til å slippe løs supporterne i helgen. Anfield er en vanskelig bane for andre lag, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood.

- Det er en følelse av ekte nostalgi ved stedet for tiden. Det er en virkelig følelse av det gamle Liverpool, og jeg vil alltid respektere det, men det er viktig at det bidrar til å drive oss fremover inn i fremtiden som motivasjon snarere enn en hindring.

 - Det er en betydelig kamp, det er et ingen tvil. Vi har to lag som har gjort det ekstremt bra på hver sin måte denne sesongen. Det bør bli en fantastisk fotballkamp.

- Men det er fortsatt mye jobb å gjøre etter den kampen. Vårt fokus på søndag er på tre poeng fordi det er alt som vil bli utfallet av kampen. Selvsagt vil du ta med deg selvtillit, men det er fortsatt 12 poeng å spille om etter søndag..

- Vi ser frem til kampen. Vi har troen. For oss handler det ikke bare om denne ene kampen, denne ene sesongen, men forhåpentligvis kan det bli slik som dette i en rekke år. Det er snakk om press, men for oss er det spennende. Vi er ikke der av tilfeldighet.

- Vi har alltid respekt for motstanderen. Manchester City har et lag med fantastiske spillere og en førsteklasses manager. Han har vært meget ydmyk og har stor erfaring.