- Vi skapte ikke nok

Brendan Rodgers sier en personlig feil kostet laget poeng mot Newcastle. Skuffet over de rødes spill på siste tredjedel av banen. Synes ikke laget fortjente å tape.

Ayoze Perez scoret kampens eneste mål 17 minutter før slutt da Alberto Moreno nølte med å klarere ballen i Liverpools straffefelt.

- Det var skuffende. Jeg synes ikke vi fortjente å tape kampen, men vi gjorde ikke nok for å vinne, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter 0-1-tapet.

- Vi hadde nok av ballen og det var god bevegelse foran ballen, men vi manglet kreativitet og oppfinnsomhet på den siste tredjedelen av banen.

- Alt vi måtte håndtere frem til scoringen gjorde vi bra defensivt. Det var egentlig ingen problemer. Vi gjorde imidlertid en feil, og feilen kostet oss dessverre kampen. Det er den største skuffelsen.

- Hvis du ikke kan score mål for å vinne kampen, så er det viktig at du ikke slipper inn. Frem til da var vi solide defensivt.

- Jeg kom hit for å innføre en måte å skape og score mål på. Det er noe som ikke fungerer for oss for øyeblikket. Spillerne viser virkelig oppofrelse, og de jobber hardt.

- Vi var uheldige i dag. Vi begikk en feil og ble straffet for den. Det er ingen magisk formel. Vi må bare fortsette å jobbe godt med spillerne vi har. Vi må håpe at vi er litt heldige og at selvtilliten på den siste tredjedelen av banen kan returnere.

Brendan Rodgers ble spurt om hvorfor laget hans ikke har vært i stand til å score så mange mål denne sesongen.

- De seneste 18 månedene var vi et lag som var en stor trussel fremover. Vi mistet omtrent 80 prosent av målene i laget ved at Suarez er borte og Sturridge er skadet.

- Vi kan ikke fortsette å snakke om det, men det er en grunn til at vi ikke scorer så mange mål. Når et lag kan score mål, gir det selvtillit. For tiden har vi det litt vanskelig med å finne veien til nettmaskene, men det er ikke grunnet mangel på innsats. Spillerne jobber utrettelig på treningsfeltet, de jobber meget hardt.

- Forrige sesong scoret vi mange tidlige mål. Vi har ikke vært i stand til å gjøre det så mye denne sesongen.

- Det er noe jeg ikke kommer til å stille spørsmål ved i gruppen jeg arbeider med. Det er deres sult, oppofrelse og lyst til å spille for Liverpool. Når du taper en kamp som dette, vil dette bli påpekt.  Mine spillere har vist 100 prosent oppofrelse i sitt arbeid, og det var bare ikke deres dag.

Tirsdag venter Real Madrid på Santiago Bernabeu.

- Vi har jobbet meget hardt et par år for å komme på dette nivået. Å møte Real Madrid på Bernabeu sier oss hva vi har gjort bra. Men vi er inne i en overgangsfase. Vi ønsker å gjøre det bedre, det trenger vi. Kampen på tirsdag vil bli en fantastisk kamp for oss.

- Vi kan fortsatt gå videre fra gruppen, og det er målsettingen. Det er en stor oppgave å spille mot det beste laget i verden for tiden.

- Men vi skal dra dit med selvtillit. Spillerne vil være tilbake igjen etter dagens resultat. Vi skal ta fatt på kampen med utsikt om å få noe fra den.

- Det er alltid press i hver kamp i Liverpool. Ikke bare på tirsdag. Det er forventninger før hver kamp, og det eksisterer bare i noen klubber rundt om verden. Det er der hver gang vi spiller. Vi forstår det og aksepterer det.

- Vi skal gå til kampen på tirsdag, og spillerne vil ha selvtilliten tilbake. Vi er tilbake på treningsfeltet i morgen. Forhåpentligvis kan vi få et godt resultatet.