- Vi skulle ikke sluppet dem inn i kampen

Daniel Agger synes at Liverpool gjorde det unødvendig spennende mot Sunderland i går kveld, ved å slippe gjestene inn i kampen igjen mot slutten av oppgjøret.

- Til slutt tok vi tre poeng, og det var akkurat det vi var ute etter. Men vi ønsket å avgjøre kampen tidligere. Det var unødvendig å slippe dem inn i kampen. Men av og til går det slik, og du må forsvare deg, noe vi gjorde, sier Agger til Liverpoolfc.com.

- Vi holdt ikke like godt på ballen som i første omgang. Etter førsteomgangen trodde vi at vi hadde kontroll på dem, og vi burde ha fortsatt på samme måte. Men slik er fotballen, legger dansken til.

- Vi tror vi kan vinne alle kamper vi skal spille. Men nå skal vi ikke se lenger frem en neste kamp, og forsøke å vinne den. Det er egentlig ganske enkelt: Ikke se for langt frem. Se på det som er rett foran deg.

- Vi har mange gode spillere – ikke bare de 11 som starter. Vi har kvalitet gjennom hele troppen, noe jeg tror vi har savnet tidligere år. Alle som kommer innpå i en kamp kan forandre kampen, og det er viktig.

Agger er ellers overveldet over støtten laget har fra sine supportere.

- Stemningen minnet meg litt om Champions League-kvelder. Det var utrolig. Det viser hvor god støtte vi har, og vi må nå gi alt for å forsøke å vinne de kampene som gjenstår, for å gjengjelde en slik støtte som dette. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles.