- Vi skylder ikke på Kolo

Liverpools manager sier han ikke vil la Kolo Touré stå til ansvar for at laget rotet vekk to poeng i dagens bortekamp mot West Bromwich.

– Jeg har aldri kritisert spillerne mine for å prøve å spille fotball, sier Brendan Rodgers til Sky Sports.

Nordiren har aldri lagt skjul på at han foretrekker å spille seg ut bakfra fremfor å slå langt mot spissene. I dag gikk det imidlertid ikke helt etter planen, da en stresset Touré spilte på tvers av egen sekstenmeter til West Bromwich-angriper Victor Anichebe, som dunket inn 1–1 alene med keeper – noe som ble sluttresultatet i Liverpools møte med West Midlands-klubben.

– Kolo burde nok ikke fått ballen under press, noe som kan føre til feilpasning, forklarer en oppmuntrende Rodgers etter kampen.

– Han har vært briljant – en ordentlig leder og utmerket profesjonell – for meg. Dessverre var det en tabbe, men vi skylder ikke på ham.

Samtidig var sjefen naturligvis skuffet over å ikke ta med seg alle poengene. Han legger til at laget stadig vekk drar fordel av filosofien, men at det noen ganger kan skje menneskelige feil.

– Vi ønsker alltid å bygge opp spillet vårt bakfra, og det har sørget for mange seire denne sesongen. Noen ganger slår det imidlertid tilbake mot oss, og i dag var dessverre en av de gangene.