- Vi spilte en utmerket kamp

Neil Critchley var veldig skuffet etter tap på straffespark, men samtidig veldig stolt over sitt lag som utkjempet en drabelig kvartfinale mot Reading i FA Youth Cup.

- Det er klart at vi er svært skuffet, men samtidig må jeg understreke at jeg synes dette var en utrolig juniorkamp. Jeg synes vi spilte en utmerket kamp, men det synes jeg også Reading gjorde. Det var mange gode spillere ute på banen i dag, og vi ønsker Reading lykke til videre, sa trener Neil Critchley til LFC TV etter at man tapte 9-8 etter straffespark mot Reading.

- Straffespark er alltid noe av et lotteri. Vi var heldige mot Blackpool tidligere i turneringen, det var vi ikke i dag.

- En kan si at det aldri skulle ha kommet til en avgjørelse på straffer, men Reading vil kunne si at det aldri skulle ha blitt 2-2 etter 90 minutter.

- Jeg synes vi var uheldige som kom under med 0-2, men vi hadde alltid troen da vi vet at det er scoringer i dette laget. Til slutt var vi helt på knærne og greide dessverre ikke å holde helt inn.

- Det var hardt å fortelle en spiller som Daniel Trickett-Smith før kampen at han ikke skulle få starte, men han kom inn og viste hva han står for. De samme med Sergi Canos.

- Guttene er veldig langt nede nå og hvis de lærer noe av dette så vil det være hvordan en må takle slike skuffelser. Jeg håper bare at de senere må tåle enda større skuffelser, men da som spillere på førstelaget til Liverpool.