- Vi tåler presset

Daniel Agger tror ikke Liverpool vil ha problemer med å håndtere presset ved å være i toppsjiktet av tabellen, men dansken understreker at man så langt ikke har oppnådd noe denne sesongen.

- Når du spiller for Liverpool Football Club da er det alltid press og det vil ikke forandre seg mellom nå og til sesongen er over, sier Daniel Agger til Liverpool Echo.

- Å kunne håndtere press er en del av det å være i denne klubben. Jeg tror spillerne i løpet av denne sesongen har vist at de er mer enn kapable til å greie det.

- Det er alltid vanskelig å sammenligne tropper og lag. Dette er et helt annerledes lag fra det som var i 2009, det er ikke mange igjen fra det laget, fortsetter den rutinerte midtstopperen, som er en av de som er igjen fra det laget som endte på 2.plass i Premier League i 2009.

- Det var en stor seier for oss og for hvert et slikt resultat er vi et steg nærmere, sier 29-åringen om siste kamp mot Southampton, da det ble 3-0 seier på St. Mary’s.

- I de tidligere sesongene har vi slitt mot Southampton og hadde en veldig tøff kamp der i fjor. Denne gangen var vi smartere og derfor sikret vi oss tre poeng. Skal du være nærme toppen, da må du være smart.

- Jeg vet ikke om det sendte ut noen beskjed, vi behøvde det bare for oss selv. Vi vet vi er et godt lag. Det å kunne reise dit, score tre mål og holde buret rent, det var stort.

- Jeg tror vi alle vet at det er mål i dette laget. Med de to vi har på topp kan alt skje. Det å forsvare oss godt er så viktig siden vi vet at vi alltid har mulighet til å score.

I kampen før den mot Southampton, da det ble 4-3 mot Swansea, ble Daniel byttet ut i 2.omgang på Anfield. Noe som er ganske så uvanlig for en midtstopper.

- Det var ikke noe ekstra motivasjon for min del, jeg er alltid motivert når jeg går ut på banen, sier Agger om det. – Snakket jeg med manageren om hvorfor jeg ble tatt av mot Swansea? Nei, det er fotball og du bare går videre.

- Å holde nullen mot Southampton var bra, ikke bare for meg men for hele laget. Resultatet løftet alle og nå er vi beredt til å møte Manchester United.