- Vi tar med oss det positive

Jordan Henderson er opptatt av at Liverpool må ta med seg det positive fra 2-2 kampen mot Ludogorets inn i kampen mot Stoke på lørdag.

- Vi måtte vise karakterstyrke i kveld. Vi visste at dette ville bli en vanskelig kamp, uttalte Henderson til Sky Sports etter matchen.

- Ludogorets er et godt lag. Det fant vi ut i den første kampen. De er veldig gode teknisk. Men jeg syntes vi viste utmerket karakterstyrke ved å holde oss inne i kampen, spesielt etter at vi ble liggende under 1-0 så tidlig.

- Rickie var strålende ved utligningsmålet, og fikk oss inn i kampen igjen med en gang, og vi virket farlige på kontringer. Vi var mer solide i kveld, men vi er skuffet over målet vi slapp inn mot slutten.

- Det handlet om å være modige og ville ha ballen. Det handlet ikke bare om å kjempe og vise vinnervilje. Det er viktig å ville ha ballen, og ha selvtillit til å spille ball selv om du ligger under med 1-0.

- Det føltes som om vi håndterte dette bra, spesielt tidlig i kampen. Vi fikk tak i ballen og forsøkte å komme inn bak deres forsvar, og vi fikk vårt andre mål takket være Raheems gode innlegg. Det er mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen, men vi har fortsatt en lang vei å gå for å komme tilbake på det nivået vi ønsker å være på.