- Vi vant overbevisende

U18-trener Neil Critchley er meget godt fornøyd med hvordan juniorlaget fremsto da de vant 2-0 mot Watford og avanserte til kvartfinalen i FA Youth Cup.

Liverpool U18 vant 2-0 mot Watford U18 på Vicarage Road i går kveld. Daniel Trickett-Smith scoret like før pause, mens Harry Wilson sikret seieren i det 79. minutt.
- Vi spilte meget bra i kveld. Vi viste hva vi står for på akademier. Vi spilte possessionorientert fotball og kontrollerte mye av spillet. Vi scoret mål til riktig tidspunkt. Vi visste at Watford ville bli en prøvelse, og det ble de. Jeg synes til slutt at vi vant overbevisende, uttalte Neil Critchley til LFC TV etter kampslutt.

Kaptein Conor Randall sto for begge målgivende.
- Connor var meget god, men jeg vil ikke peke ham ut fordi det var mange meget gode spillere. Han hadde imidlertid innflytelse på kampen med involvering ved begge målene. Det var en god lagprestasjon. Vi er fornøyd.

Liverpool har en god angrepsrekke med Daniel Trickett-Smith, Seyi Ojo og Ryan Kent.
- Vi er en trussel i angrep og visste at vi kan score mål. Det ble vanskelig i kveld fordi Watford forsvarte seg med mange spillere. Vi ba spillerne om å være tålmodige, men det kan være vanskelig for unge spillere noen ganger fordi de er uerfarne. Vi klarte det bra. Vi fikk en scoring før pause, men så lenge det bare stod 1-0 risikerer vi alltid å slippe inn et baklengsmål.

- Jeg er meget godt fornøyd med å holde buret rent. Jeg synes midtstopperne (Jones og Williams) utgjør et godt stopperpar. Det var godt å se keeper Fulton tilbake fra skade. Han hadde ikke mye å gjøre i dag, men han skaper trygghet og ro i forsvaret. Hele laget forsvarte seg bra, og det er noe vi har jobbet med. Vi har behov for at hele laget må forsvare seg.

Jerome Sinclair var tilbake fra skade og ble byttet inn i det 76. minutt.
- Det er fint å ha Sinclair tilbake. Forhåpentligvis kan han holde seg skadefri. Han er en målscorer. Han var skarp da han kom inn, og han fikk to store sjanser. Han kan sette sjanser for oss. Vi trodde at han kunne score det andre målet for oss og på den måten avgjøre kampen.

Flere av spillerne som ikke var i kamptroppen var til stede på Vicarage Road for å støtte laget.
- Mange av guttene har vært i klubben fra ung alder, og det hjelper.  De kjenner hverandre og er venner utenfor banen. Det er et godt samhold, og de støtter hverandre. Det er ikke mange egoer her. De er ydmyke, og flotte å arbeide med.

I neste runde venter Reading på Madejski stadion.
- Det er en herlig stadion og en fin bane. Vi møtte dem tidligere i sesongen, og da klarte vi å vinne. På en cupkveld vet man imidlertid ikke hva som kan skje. Det blir en ny vanskelig kamp.